У Любомльському центрі зайнятості діє “Клуб учасників АТО”

02.12.2018 / Новини

Традиційно, в останній четвер місяця, в Любомльській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувається захід “Клуб учасників АТО”.

Він проводиться за сприяння соціальних партнерів та громадських організацій , спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію та професійну самореалізацію учасників антитерористичної операції, – йдеться на сторінці установи у Facebook.

Днями, на засіданні Клубу був присутій керівник Любомльського відділення “Ощадбанку” Петро Ющук. Він розповів про юридичні аспекти, про соціальне забезпечення учасників АТО, про наданням послуг, право на пільги.

Захід тривав у формі “запитання-відповідь”, завдяки чому учасники семінару отримали багато корисної для себе інформації, яка сприяє мотивації до працевлаштування, створенню умов для розвитку підприємницької діяльності та самореалізації кожного, як особистості.

Провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Демедюк звернула увагу на актуальні професії на ринку праці, ознайомила з переліком спеціальностей та навчальних закладів, електронними сервісами Державної служби зайнятості.

Відвідування таких семінарів підвищує обізнаність з багатьох правових аспектів, тому плануємо у майбутньому продовжувати такі спільні зустрічі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*