У Любомльській ЦРЛ відремонтували одне з відділень (ФОТО)

16.11.2018 / Новини

У хірургічному відділенні Любомльської райлікарні провели косметичний ремонт, відтак, для пацієнтів тепер створено більш комфортні умови.

Ініціатором цієї справи став завідуючий відділенням Олександр Дець, який написав відповідне звернення у до народного депутата Ігоря Гузя, а він у свою чергу звернувся до Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. Там пропозицію парламентарія підтримали і дали згоду на фінансування необхідних будівельних матеріалів та інструментів.

Загалом з фонду було виділено 26,5 тис. грн. За ці кошти медики власними силами пошпаклювали і пофарбували стіни у кімнатах та коридорі.

Оглянути, як виконані роботи, і заодно поспілкуватися з колективом до лікарні прибув представник фонду “Тільки разом” Микола Оніщук та помічники народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Ігор Торба.

“Старатимемося й надалі шукати можливості для того, щоб підтримувати галузь, — каже Микола Оніщук. — Інших варіантів не лишається, адже нині на рівні держави забезпечення медицини, на жаль, неповне і нестабільне”.

У свою чергу помічник народного депутата Андрій Бокоч повідомив, що вже найближчим часом за рахунок субвенції на соцекономрозвиток в район надійде 400 тисяч гривень на перекриття даху приміщень Любомльської ЦРЛ. Торік, нагадаємо, на такі ж потреби виділялося 500 тисяч гривень. Не була обділена увагою і первинна ланка медичної допомоги: торік за підтримки команди Ігоря Гузя для її потреб було придбано різноманітного обладнання на суму 318 тисяч гривень.

“Ми не можемо гарантувати, що вирішимо всі проблеми одразу, — коментує помічник народного депутата Андрій Бокоч, — але в міру своїх можливостей робити це зобов’язані, відтак, команда нардепа й надалі надаватиме максимальну підтримку не тільки медицині, а й іншим галузям”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*