У Любомлі зникла питна вода

05.08.2016 / Новини

Від обіду п’ятниці, 5-го серпня, у Любомлі немає питної води. Жителі міста вкрай стурбовані таким відключенням без попередження.

За словами Миколи Оніщука, заступника міського голови Любомля, вода постачатиметься, але за графіком. Тобто цими вихідними любомльчани матимуть воду у домівках у нічний час –  з 22.00 до 06.00 години ранку.

Причинами цього є літня посуха та недостатня кількість опадів, що, у свою чергу, призвело до зменшення рівня води у міських свердловинах.

Нагадаємо, міська рада розробила проект на буріння нової, глибшої артезіанської свердловини у Любомлі. Сама реалізація такого проекту займе близько місяця.

Читайте також: У Любомлі налагоджують систему водопостачання

Заступник міського голови пояснив, що у понеділок, 8-го серпня, планують висвітлити графік постачання питної води на сайті Любомльської міської ради, а також у засобах масової інформації. Є ймовірність, що такі відключення води у Любомлі будуть і упродовж наступного тижня.

 

Читайте також:

1 Коментар У Любомлі зникла питна вода

  1. Проблеми з водою були і в минулому році, за рік можна щось було зробити. Абонентів збільшуєте, а воду, яка тільки дорощає щороку, надати, не надаєте….тільки бла бла бла

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*