У Любомлі змагалися тенісисти (ФОТО)

24.12.2018 / Новини, Спорт

У неділю, 23 грудня, у спортивному залі міської школи № 3 відбувся чемпіонат району з настільного тенісу, організований сектором молоді та спорту райдержадміністрації.

Взяти участь у першості зголосилися 19 тенісистів: 12 — чоловіків та юнаків та 7 жінок і дівчат з різних куточків району.

І тих, й інших шляхом жеребкування поділили на групи — жінок на дві, а чоловіків — на три. Жінки-переможниці груп зустрічалися у фіналі, а ті, хто зайняв другі місця, боролися за “бронзу”. Щодо чоловіків, то переможці груп формували фінальну пульку і далі за коловим принципом визначали трійку призерів. За таким же принципом до наступного етапу потрапляли й чоловіки, які посіли у групах другі місця — далі вони боролися на 4-6 сходинки.

Першою завершила боротьбу прекрасна половина. У грі за третє місце Аліна Сидняк, яка представляла Любомль перемогла Тетяну Бурим (Олеськ) і стала бронзовою призеркою і таким чином повторила свій минулорічний результат.

Аліна Сидняк

А Лариса Лаврик у фіналі перемогла Олену Солом’янюк (Згорани) і стала чемпіонкою. До речі, порівняно з минулим роком це прогрес, оскільки тоді вона мала “срібло”.

Нагороду отримує переможниця змагань серед дівчат Лариса Лаврик

У змаганнях серед чоловіків до фінального етапу потрапили: любомльчанин Олексій Чунь, Андрій Шоцький, який виступав за Згорани, і Вячеслав Балабаш — представник команди с. Куснища.

Ця трійка показала такі результати:

  • Шоцький — Чунь 3:0 (11:7, 11:9, 11:7)
  • Балабаш — Чунь 3:1 (12:14, 11:9, 11:6, 11:6)
  • Балабаш — Шоцький (8:11, 8:11, 8:11)

Таким чином, серед чоловіків третє місце посів Олексій Чунь, друге — Вячеслав Балабаш (торік він теж був срібним призером), а переможцем вдруге поспіль став Андрій Шоцький.

Трійка призерів у змаганнях серед чоловіків зліва направо Олексй Чунь,  Андрій Шоцький, Вячеслав Балабаш

У загальнокомандному заліку перше місце посіли Згорани, друге — Куснища, третє — Любомль.

Анатолій Сацюк (у чорній формі) і Валерій Сулік за професійєю музиканти, а на дозвіллі – тенісисти

Третьокласниця Софійка мелешко робить перші кроки у настільному тенісі

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*