У Любомлі вшанували захисників України (ФОТО)

12.10.2018 / Новини

У Любомльському міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та 76-їрічниці утворення УПА.

Зі словами привітань до глядачів у залі (на жаль, їхня кількість була мізерною) звернулися: голови райдержадміністрації Олександр Устименко та Микола Сушик, міський голова Роман Ющук, помічник народного депутата Ігоря Гузя — Ігор Торба.

За традицією, відбулася приємна місія нагородження. Зокрема, керівники району вручили вітальні адреси і матеріальну допомогу присутнім у залі колишнім бійцям УПА Анатолію Дроздовичу і Сергію Піддубенцю. Таку ж допомогу отримає й Олена Сацюк.

Подяк і подарунків від народного депутата Ігоря Гузя удостоїлися учасники АТО Ігор Павлік і Петро Гнатюк, від райдержадміністрації і райради — учасники АТО Микола Біднюк і Сергій Зінчук, ветеран Збройних Сил Зіновій Пилипчук, учасник бойових дій в Афганістані Віктор Крисюк, інспектор відділу прикордонної служби “Римачі” Володимир Пархомук; від міської ради — сержант окремого розвідувального батальйону Володимир Федчишин.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували тих, хто поліг за волю нашої країни.

Далі відбулася літературно-музична композиція “За жовте поле, за небо ясно-синє”. Щирі оплески лунали на адресу народного аматорських ансамблів “Любава” і “Голос любові”, чоловічого і жіночого вокальних ансамблів міського будинку культури, народного аматорського фольклорного колективу “Дуброва”, зразкового дитячого фольклорного колективу “Пацірочки”, солістів Дарини Чуб, Владислави Савосюк, Надії Шоцької, Михайла Савчука.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*