У Любомлі вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні (ФОТО)

08.05.2017 / Новини

У понеділок, 8-го травня, в Любомлі відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті й примирення та 72-й річниці Перемоги у Другій світовій війні.

Учасники — представники трудових колективів міста, громадськості, ветерани, зібралися на Пагорбі Слави, щоб вшанувати полеглих у війні квітами та хвилиною мовчання.

До присутніх із закликами пам’ятати подвиг українців-солдатів звернулися представники районної і міської влади, військкомату.

Панахиду за жертвами Другої світової війни відслужили: декан Любомльського району, настоятель парафії св. Архистратига Михаїла отець Віктор Возняк та настоятель Свято-Троїцької парафії м. Любомль отець Віктор Ферелетич.

По закінченні мітингу його учасники поклали квіти до Пагорба Слави, меморіального комплексу борцям за волю України, стел пам’яті воїнам-інтернаціоналістам та учасникам АТО.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (11) unnamed (12) unnamed (13) unnamed (14) unnamed (15) unnamed

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*