У Любомлі відкрили майданчик для міні-футболу (ФОТО)

27.06.2018 / Новини, Спорт

Справжній подарунок отримала Любомльська міська школа № 2 у рік свого 80-річчя: сьогодні тут відкрили майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям.

Поява такого об’єкта на теренах міста — плід спільних зусиль народного депутата Івана Крулька, керівників і депутатів районної та міської влад, батьків. Загальна кошторисна вартість майданчика — півтора мільйона гривень. половина цієї суми — кошти Держбюджету, решту рівними частинами було виділено з кошторисів району і міста.

Окрім того, 50 тисяч гривень районна рада виділила на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Розділити радісну подію з дітьми, які давно мріяли про гарний футбольний майданчик біля своєї школи, прийшли: директор навчального закладу Марія Мельниченко, голова райради Микола Сушик, його заступник Ганна Сачук, помічники народних депутатів: Івана Крулька — Андрій Козюра, Ігоря Гузя — Ігор Торба, голова райдержадміністрації Олександр Устименко, міський голова Роман Ющук, заступник голови Федерації футболу Волині Василь Кохановський, начальник районного відділу освіти Анастасія Савош та інші.

Анастасія Савош

Андрій Козюра

Василь Кохановський

Ганна Сачук

Ігор Торба

Марія Мельниченко

Марія Мельниченко

Микола Сушик

Олександр Устименко

Роман Ющук

Вдячна дітвора підготувала для учасників невеличкий концерт та флеш-моб. Опісля гості зробили символічні перші удари по м’ячу, давши таким чином своєрідний старт турніру — Кубку Любомльської ЗОШ № 2, який віднині регулярно проводитиметься тут, і сфотографувалися на пам’ять з юними учасниками турніру.

До речі, майданчик біля міської ЗОШ № 2 — третій за ліком в районі, який має штучне покриття. Незабаром подібний об’єкт мають відкрити у селищі Головне, окрім того в Любомлі тривають роботи зі спорудження спорткомплексу зі штучним покриттям, де окрім футбольного майданчика, будуть бігові доріжки: стометрівки і колові (250 м), яму для стрибків у довжину, універсальний майданчик, на якому можна буде грати у волейбол, баскетбол, бадмінтон.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*