У Любомлі відбувся міжнародний турнір з міні-футболу (ФОТО)

09.06.2018 / Новини, Спорт

Подібні заходи редакція місцевої районної газети “Наше життя” організовує вже не один рік і щоразу приурочує їх до Дня журналіста, запрошуючи на змагання команди ветеранів футболу з України, Білорусі, Польщі.

Останні кілька років турнір проводиться за зміненим форматом: окрім дорослих у ньому також беруть участь і дитячі команди. Цьогорічний спортивний захід був восьмим за ліком.

Перед його початком учасників привітали: редактор газети Сергій Боярчук, перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук, заступник міського голови Микола Оніщук, які побажали спортсменам гарної боротьби і здобутків.

Футбольні баталії проводилися одразу на двох майданчиках: на одному змагалися дорослі на іншому — діти. Першими фінішували дитячі команди.

Після двох турів визначилися фаворити — команди Куснищ та Римачів, які виграли у своїх суперників — спортсменів Любомля і Олеська (Куснища — відповідно з рахунком 3:1 та 5:0; Римачі — 1:0 і 5:0).

В останньому турі любомльчани перемогли Олеськ 2:0 і стали третіми призерами. У вирішальній зустрічі римачівці з таким же рахунком виграли у куснищанців і здобули звання переможців турніру.

Зовсім по-іншому розвивалася турнірна ситуація у змаганнях серед дорослих. У першому турі не було зафіксовано переможців: спортсмени з Малорити (Білорусь) зіграли з командою Територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів (ТМО) внічию 0:0, а любомльський “Ветеран” не зумів здолати опір ковельчан — 1:1.

Далі медики виграли у Ковеля (2:1), а білоруси знову задовольнилися нульовою нічиєю з “Ветераном”.

Розв’язка наступила в останньому турі. Ковельчани перемогли білорусів (2:1) і здобули звання третього призера, а “Ветеран” переміг медиків і став переможцем турніру.

Приємну місію нагородження грамотами, кубками і подарунками проводили: редактор газети Сергій Боярчук, помічник народного депутата Ігоря Гузя Ігор Торба, представниця фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” у Любомльському районі та районного осередку “УКРОП” Лариса Солом’янюк, депутат Любомльської ОТГ Антоніна Куць, голова федерації футболу Любомльського району Олександр Дзядук.

Також було визначено і нагороджено кращих гравців у своєму амплуа.

Зокрема, кращим захисником став Валерій Струць (“Ветеран”), нападником — Олег Загорський (Ковель), голкіпером — Віктор Вєслаус (Малорита), капітаном команди — Олександр Згоранець (ТМО).

Команда Ветеран (Любомль) – переможець серед дорослих

Команда села Римачі переможець турніру серед дітей

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*