У Любомлі відбулися урочистості з нагоди чотирьох свят (ФОТО)

07.12.2018 / Новини

Сьогодні у Любомльському міському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня волонтера, Дня працівників статистики, Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.

В українському календарі ці свята йдуть урочистою вервечкою: 5 і 6 грудня країна вшановує відповідно волонтерів та військовослужбовців.

Ось уже п’ятий рік таке поєднання для нашої держави має особливий сенс, адже на українській землі точиться війна і наш народ із особливо пошаною і святою надією дивиться на нашу армію та її добрих ангелів — волонтерів. Саме у цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильного війська і за цей короткий період спільними зусиллями змогли збудувати нову Українську армію.

Разом з тим День місцевого самоврядування, що відзначається 7 грудня об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, чудових організаторів, які в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей. А ще 5 грудня в Україні відзначають день працівників статистики — людей, які є першими соціальними експертами, хто опираючись на реальні цифри й показники, відстежує, аналізує і прогнозує головні явища й тенденції у житті країни.

Про це у своїх виступах говорили: голова Любомльської ОТГ Роман Ющук, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова райради Микола Сушик, депутат обласної ради Володимир Дибель. Посадовці нагородили численну групу осіб — представників різних галузей і професій, які зробили вагомий внесок у розбудову району та захист держави.

Багатьох небайдужих жителів району — волонтерів, які у важкий для нашого війська час зробили все, аби воно вистояло перед агресором, відзначили керівник громадської організації християн-волонтерів Андрій Дем’янчук, керівник громадської організації “Миротворець” Олександр Лисенко та його заступник Юрій Корольчук.

Відзнаки Президента України “За участь в антитерористичній операції” вручив бійцям заступник військового комісара Олександр Степанов.

Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання воїнів АТО з Любомльщини, які поклали своє життя за рідну державу.

Після урочистої частини відбувся концерт, який підготували учасники художньої самодіяльності.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*