У Любомлі розбійники проникли в житловий будинок та вчинили напад на господарів

22.11.2017 / Новини

У суботу, 18 листопада, вночі група невідомих осіб в масках проникла в будинок та із застосуванням насильства до членів сім’ї заволоділа грошима і ювелірними виробами.

Повідомлення про це надійшло до Любомльського відділу поліції близько 3-ї години. На місце події оперативно виїхало керівництво відділу та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці провели детальний огляд місця злочину та здійснюють всі належні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину та притягнення їх до відповідальності.

“За фактом розбою слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування”, – повідомляють у Любомльському відділі поліції.

Правоохоронці просять жителів міста, які помітили щось підозріле напередодні скоєння нападу чи володіють інформацією щодо осіб, котрі ймовірно причетні до вчинення злочину, повідомити за номером телефону 0979343257 або 102. Конфіденційність гарантують.

Поліцейські також нагадують громадянам про завчасне затосування належних заходів безпеки у приватних будинках (встановлення сигналізації та камер відеоспостереження, що дасть можливість вчасно затримати злочинців або здобути вичерпні докази їх протиправної діяльності).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*