У Любомлі обговорили нововведення у законі про аліменти

21.02.2018 / Новини

Днями було проведено спільну нараду щодо нововведень в законодавстві, що стосуються посилення відповідальності за несплату аліментів.

До заходу долучилися представники Любомльського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції,  районного відділу державної виконавчої служби ГТУЮ у Волинській області, Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури, Любомльського бюро правової допомоги та органів місцевого самоврядування.

Про це йдеться на сайті райдержадміністрації.

Учасники обговорили шляхи реалізації норм Закону України від 07.12.2017 року № 2234-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості».

Районним відділом державної виконавчої служби проведено аналіз осіб, які можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 31¹ та 183¹ КУпАП.

За підсумками наради, ухвалено рішення уповноваженому органу з питань пробації звернутися з листами до сільських, селищних, міських рад з метою погодження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*