У Любомлі будуватимуть універсальний спортивний майданчик (ФОТО)

20.03.2018 / Новини

У вівторок, 20-го березня в Любомлі відбулося підписання тристоронньої угоди про реконструкцію діючого дитячого майданчика в районі стадіону “Колос” під універсальний спортивний майданчик.

Документ підписали: Любомльський міський голова Роман Ющук, куратор спортивного напряму благодійного Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Олексій Сорокун та представник генпідрядника Володимир Рудюк.

“У спортивному житті району міста це досить вагома подія, — зазначив міський голова Роман Ющук, — і далеко не остання роль у цьому процесі належить нашим спортивним активістам”.

Загальна вартість проекту — 6 мільйонів гривень, реалізовуватиметься він на умовах співфінансування: 4 мільйони погодився виділити Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”, по одному мільйону на ці потреби піде з районного і міського бюджетів.

Як розповів Олексій Сорокун, за підтримки Фонду подібні спортивні комплекси були побудовані у 2015-му році у Камені-Каширському, Любешові, Ківерцях, Маневичах, в 2016-му — у Нововолинську.

“Приємно, що ваша громада старається розвивати спорт і погодилася на співфінансування цього проекту. Спільно працюватимемо над тим, аби молодь більше проводила дозвілля на таких майданчиках, аніж у сумнівних місцях”, — зауважив Олексій Сорокун.

Про те, саме що включатиме у себе спортивний міні-комплекс, розповів Володимир Рудюк:

“Основну частину об’єкта становитиме поле для міні футболу розміром 43х63 метри. Воно буде найбільшим на Волині для такого виду спорту. Проектом також передбачено бігові доріжки: стометрівки, колові (250 м), яму для стрибків у довжину, універсальний майданчик, на якому можна буде грати у волейбол, баскетбол, бадмінтон. В іншому секторі будуть встановлені тренажери”.

Будівельні роботи розпочнуться, щойно зійде сніг, який неочікувано випав наприкінці минулого тижня.

Завершити майданчик планують до кінця травня, а відкрити — під час святкування Дня міста.

Читайте також:

9 Коментарів У Любомлі будуватимуть універсальний спортивний майданчик (ФОТО)

  1. Дуже приємна подія для нашого міста,дякую Роман Васильович Вам і Вашій команді за вашу працю ,тримаймо кулаки за вас

  2. Оце влада, оце молодці. Невже бл.ть в тому Любомлі тільки майданчика бракує за 6 МІЛЬЙОНІВ, а дороги де? Собі до стройки асфальт бігом положив і ще в таких місцях, де з асфальтом можна було і почекати, а по місту ви їздити, хапуги, люди плавають в болоті… Зато в нас майданчик буде. Та за такі гроші можна спорт школу побудувати. Оце так влада.

  3. тобі щось неподобається? місто ще років 15 потребувало штучного стадіону! 4млн. Ігор Палиця дає,так чому не долучитись до фінансування такого проекту

    • Для тих, в кого мозги вже випирають, звертаю увагу на КОШТОРИС – 6 МІЛЬЙОНІВ, це на що??? Якщо так дбають про спорт, то нехай просто приведуть в порядок стадіон, а зекономлене витратять на щось нагальне. Будуйте, тільки публічно відзвітуйте за ті мільйони і покажуть, які ви правильні.

  4. Хвора ти людина,впевнений що нічого путнього ти за своє життя не зробило ,сидиш на дивані і пишеш тупі нісенітниці

  5. Дурню ти безмозглий! Повторюю Палиця дає на такий штучний стадіон з власної кишені 4млн. гривень(не на дорогу,не на котел,не на старий стадіон ,не на премії,не на відкати)а на новий штучний стадіон! Вартість проєкту погоджена всіма установами,то чому міській раді не долучитися 20% до даного проєкту

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*