У Любомлі асфальт кладуть за “нанотехнологіями”- під час дощу в калюжі

11.10.2016 / Відео, Новини

У післяобідню пору в суботу, 8-го жовтня, у Любомлі під час затяжного дощу робітники фірми-виконавця “Аміла” продовжували ремонтувати дорогу державного значення.

За словами заступника голови міської ради Любомля Миколи Оніщука, коли проїжджав по шосе, помітив як кладуть асфальт в калюжі.

До прибуття журналістів робітники встигли забрати техніку з дороги (чи то з причини, що знали про наш прихід, чи то тому, що вже сутеніло). Медійники все ж встигли зафіксувати, як парує щойно покладений асфальт. По ньому, як і зазвичай, одразу без проблем їздили автомобілі. Частину ділянки (верхній шар асфальту) робітники не доклали. Тож проїжджі транспортні засоби порозсували за колесами уламки від нижнього шару асфальту.

“Дістало! Ці “нанотехнології”! Як можна класти асфальт в дощ?! Де влада? Де правоохоронні органи? Напевно треба громаді вигнати з Любомля такого підрядника як “Аміла”, – виклав в соцмережах депутат Любомльської міської ради Роман Строцюк, який став свідком події, адже проживає неподалік від місця, де здійснювали ремонтні роботи в дощ.

Жителі міста обурені такою діяльністю фірми. Проклали лише частину шляху, а люди вже нарікають на хвилеподібне покриття, рівчасте з’єднання зустрічних смуг дороги та відсутність будь-якого водовідведення. Тож любомльчани побоюються, аби понад 7 млн гривень не викинули на вітер: ні грошей не буде потім, ані дороги якісної.

До того ж, жодних попереджувальних знаків на межі нового дорожнього покриття із старим, де утворився контрасний перепад висоти асфальту, немає. Тож чимало водіїв на повній швидкості злітають з “обриву” оновленого автошляху.

До речі, на ремонт вулиць Брестської та Володимирської із казни міста передбачили кошти у розмірі 500 тисяч гривень, стільки ж – із обласного бюджету. З держбюджету виділили близько семи мільйонів гривень.

 

img_0193 img_9900 img_9908 img_9910

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*