У Любомлі змагалися юні футболісти (ФОТО)

20.05.2019 / Новини, Спорт

У неділю, 19 травня в Любомлі відбулися зональні змагання з міні-футболу на “Кубок 19 округу” для хлопців 2006 р. н. і молодших.

Поборотися за путівку до фінальної часини турніру зголосилися 15 команд навчальних закладів району, які поділили на чотири групи.

Перші місця у групах завоювали команди міських шкіл № 2 і № 3, Головненського ліцею та Римачів. Вони й боролися за коловою системою за вихід до фіналу.

Отож, четверте місце у зональних змаганнях посіли спортсмени міської ЗОШ № 3, третє — Римачівської ЗОШ, друге — Любомльської ЗОШ № 2, а переможцями стали юні футболісти з селища Головне. Саме вони, а також команда міської школи № 2 боротимуться за звання володаря “Кубка 19 округу” у фінальній частині, яка відбудеться у червні у селі Льотниче Володимир-Волинського району. Нагадаємо, головний приз турніру — комплект спортивної форми.

Усі 15 команд-учасниць були нагороджені грамотами та кубками за участь, команди призерів та фіналістів учасники отримали медалі, а також у кожній команді визначили кращих гравців, яким вручили подарунки.

Команда Головненського ліцею – переможець зональної частини

Також Любомльщину у фіналі представлятиме команда міської школи № 2

Фото Ярослава Кондисюка, Володимира Литвинюка та з сайту Любомльської ЗОШ № 2.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*