У Любомлі з підлітками провели бесіду щодо негативного впливу тютюнопаління, алкоголю та наркотиків

05.02.2020 / Новини

“Не помились із мрією” — саме під такою назвою 3-го лютого в Любомльському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області відбувся захід для неповнолітніх суб’єктів пробації.

По це інформує Пробація України – Волинська область.

Провідним інспектором Любомльського районного сектору з питань пробації Ольгою Васютич було проведено бесіду  щодо негативного впливу тютюнопаління, алкоголю та наркотиків на організм людини.  Також було продемонстровано відеоролик «Не помились із мрією»,  головна героїня якого розповідає про власні плани на майбутнє, прагне досягнути успіху в житті, створити власну родину, проте через вживання наркотиків її мрії залишились нездійсненними.

Старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області старшим лейтенантом поліції Яніною Соколюк було роз’яснено правові наслідки дій в стані алкогольного, наркотичного чи токсичного сп’яніння, види відповідальності дітей та їх батьків за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

Головним спеціалістом служби у справах дітей Любомльської районної державної адміністрації Лілією Цип’ящук було вчергове  застережено юнаків від необдуманих вчинків через вживання алкоголю чи  наркотиків.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*