У Любомлі відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Анатолію Федчишину (ФОТО)

18.04.2019 / Новини

У четвер, 18 квітня, на території лісокомплексу ДП “Любомльський лісгосп” відкрили пам’ятну меморіальну дошку Анатолію Федчишину, який 2014 року загинув в зоні АТО.

Анатолій Федчишин понад 10 років працював на підприємстві, спочатку штабелювальником деревини, потім — майстром, а опісля — кранівником нижнього складу, — повідомляє прес-служба лісгоспу.

Пам’ятний знак встановили з ініціативи директора підприємства Володимира Туревича там, де Анатолій проводив свої робочі дні, понад дорогою, якою ходив, і спостерігав з висоти свого робочого місця — кабіни козлового крану.

У заході відкриття взяли участь родина Анатолія Федчишина, керівники влади — голови Любомльської райдержадміністрації, райради, ОТГ, військовий комісар, отець Віктор — настоятель Михайлівського храму, робітники лісокомплексу.

Отець Віктор освятив дошку та помолився за упокій душі.

Володимир Туревич поділився своїми спогадами про Анатолія-студента, як вони разом навчались у Шацькому лісовому технікумі, жили у гуртожитку, згадав його товариським, життєрадісним другом. А також наголосив на тому, що відтепер наш обов’язок підтримувати сім’ю героя — дружину Галину та двох доньок — і морально, і матеріально, розуміти та піклуватися про усі їхні потреби.

Хвилюючі слова під час виступів були у кожного. Але найбільше щему у серцях рідних. Адже за цих 5 років, як поруч немає Анатолія, біль втрати не стих. Про це розповіла його сестра Ольга Савош і щиро подякувала держпідприємству “Любомльський лісгосп” за підтримку і допомогу. Із хвилюванням у голосі вона пригадала брата, про якого справді не скажеш нічого поганого. Адже він був світлою, хорошою, доброю людиною, який завжди відгукнеться, допоможе і підтримає.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*