У Любомлі відбувся Міжнародний турнір з мініфутболу (ФОТОрепортаж)

09.06.2019 / Новини, Спорт

Це вже дев’ятий за ліком спортивний захід, який редакція місцевої газети “Наше життя” організовує з нагоди Дня журналіста.

На перших порах він зводився до змагань чотирьох команд ветеранів футболу з трьох сусідніх держав: України, Польщі та Білорусі. Кілька років тому у форматі турніру відбулися позитивні зміни: до участі у ньому почали запрошувати й дитячі команди.


Тож і цьогоріч поборотися за звання переможців зібралися і діти, і дорослі. Перед початком турніру його учасників привітали та побажали гарної боротьби  Сергій Боярчук — редактор”Нашого життя” та Андрій Бокоч — помічник народного депутата Ігоря Гузя.

“Команда нардепа та Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя” завжди охоче підтримують проведення різноманітних спортивних заходів, адже це — інвестиція у здоров’я нації, — зазначив Андрій Бокоч. — Саме тому ми радо відгукнулися на прохання бути спонсором турніру серед дітей”.


Футбольні баталії проводилися одразу на двох майданчиках: на одному змагалися дорослі, на іншому — діти. До речі, особливістю дитячого турніру було те, що у ньому брали участь не команди окремих населених пунктів, а збірні об’єднаних територіальних громад.

Отож, було зафіксовано такі результати:

  • Любомль — Вишнів 0:1,
  • Рівне — Головне 2:3,
  • Любомль — Головне 3:2,
  • Рівне — Вишнів 1:2,
  • Любомль — Рівне 3:6,
  • Головне — Вишнів 1:2.

Відтак, призові місця поміж дитячих команд розподілилися таким чином. Четвертими стали любомльчани, третіми — юні футболісти Головненської ОТГ, другими — рівненчани, а перемогу святкувала збірна Вишнівської громади.


Серед дорослих змагалися три команди. Спершу любомльчани перемогли Малориту 1:0, потім поступилися Бресту 0:2. Завершальний матч, в якому зустрічалися білоруси, не приніс перемоги жодній з команд — 0:0. Таким чином, третє місце посіла Малорита, друге — Любомль, перше — Брест.

Також у кожній команді було відзначено кращих гравців. У Любомля ним став Ігор Борсук, у Малорити — Олександр Закрутний, у Бреста — Сергій Байдук.

 

Команда Вишнівської ОТГ — переможець дитячих змагань.
Другими стали рівненчани.
Третій призер — команда Головненської ОТГ.
Серед дітей четверте місце посіли любомльчани.
Переможцем турніру стала команда Брест.
Друге місце дісталося любомльчанам.
Третє місце серед дорослих посіла команда Малорити.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*