У Любомлі продавець спіймав на гарячому та закрив у підсобці злодія

24.02.2020 / Новини
Фото ілюстративне

22 лютого до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника магазину “Анді”, про те, що невідомий чоловік мав намір викрасти гаманця, який був у підсобному приміщенні магазину.

Помітивши спробу вчинити крадіжку, продавець зачинив злодія в магазині та викликав працівників поліції, – інформують у пресслужбі правоохоронців.

Прибувши на місце події поліцейськими було затримано правопорушника. Ним виявився раніше судимий 35-ти річний уродженець м. Червоноград, який на момент затримання перебував у розшуку за вчинення іншого майнового злочину.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка) та вирішується питання щодо оголошення особі про підозру. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

“Любомльський відділ поліції дякує працівникам магазину «Анді» за вжиті заходи щодо блокування правопорушника та своєчасне повідомлення про вказану подію, що в подальшому допомогло затримати злочинця!”, – зазначають у повідомленні правоохоронці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*