У Любомлі підбили підсумки районного конкурсу «Вчитель року»

21.12.2019 / Новини, Статті

У п’ятницю, 20 грудня у міському будинку культури підводили підсумки районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року».

Проведення подібних заходів — це додаткова нагода талантом і майстерністю довести, що учитель — професія далекої дії, він майстер, що перетворює  сіру буденність на незвіданий шлях до загадкових зірок, він несе любов туди, де була неприязнь, прощає там, де ображають, мирить, де були непорозуміння, відновлює віру серед сумнівів, дарує надію замість відчаю.

У професії педагога шлях до успіху — це не завжди стрімке сходження є на нім радість перемог і біль розчарувань, осяяння нових відкриттів та усвідомлення прописних істин, є на нім  незмінно ті, хто йде попереду, та їх послідовники.

                     Ведучі заходу – Антон Марцинішин та Оксана Сусь

Про це у вітальних виступах говорили: начальник відділу освіти, науки та інновацій РДА Анастасія Савош, заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова Вишнівської ОТГ Віктор Сущик, а також Наталія Даниш, Віталій Марчук, Василь Кибиш — очільники освітянських галузей Рівненської, Головненської та Любомльської громад, Ігор Торба — помічник народного депутата Ігоря Гузя.

                               Олександр Герасимчук

Цьогоріч випробувати свої сили зголосилися 22 педагоги з 12 шкіл району. Кращих визначали у п’яти номінаціях: «Початкова освіта», «Хімія», «Образотворче мистецтво», «Історія», «Зарубіжна література».

Найчисельнішою була номінація «Початкова освіта», в якій своїм досвідом ділилися 9 педагогів. Треті місця зайняли Ольга Іванчура (Рівненський ліцей) та  Ольга Дитина (Головненський ліцей), друге — Ольга Максимук (Зачернецька ЗОШ), перше — Ольга Павлюк (Любомльський ЗЗСО № 2).

                  У номінації “Початкова освіта” змагалися 9 учасниць

У решті номінацій учасників було дещо менше, відтак, до призерів потрапили усі. Так, серед викладачів хімії третя сходинка дісталася Світлані Андрійчук (Любомльська гімназія), друге — Любові Кубській (Рівненський ліцей), перше — Людмилі Лобко (Любомльський ЗЗСО № 2).

                               Переможці у номінації “Хімія”

У номінації «Образотворче мистецтво» найкращою стала Іванна Гриб (Любомльський ЗЗСО № 3), другі місця дісталися Ользі Вавринчак (Зачернецька ЗОШ, до речі вона очолює цей заклад) та Сергію Сухецькому (Вишнівський НВК), третє — Світлані Оксентюк (Сильнівський НВК).

                             Переможці у номінації “Образотворче мистецтво”

Кращою серед вчителів історії визнали Наталію Котович (Любомльська гімназія). Друге і третє місця посіли відповідно Лариса Коваль (Вишнівський НВК) та Олександр Левчук (Сильнівський НВК).

                     Переможці у номінації “Історія”

У номінації «Зарубіжна література» третє місце дісталося Ларисі Носко (Бережецький НВК), друге — Антоніні Вознюк (Рівненський ліцей), перше — Тетяні Киричук (Машівський НВК).

               Переможці у номінації “Зарубіжна література”

Окрім грамот відділу освіти РДА, усі призери отримали сертифікати від органів влади, яким підпорядковані навчальні заклади, які вони представляли.

Також за активне сприяння у проведенні конкурсу відзнаками відділу освіти, науки та інновацій РДА нагородили директорів міських шкіл: Тетяну Янчук, Олену Тишик та Марію Мельниченко, а також методистів райметодкабінету: Наталію Суху, Валентину Трач, Людмилу Вознюк, Тетяну Шлапу, а також методиста методичного центру міськради Любов Абрамчук.

                       Тетяна Янчук, Марія Мельниченко, Олена Тишик

Церемонія нагородження чергувалися з гарними концертними номерами у виконанні зразкового танцювального колективу Головненського ліцею «Хуторянка», солістів Валентина Богдана, Маргарити Шепелюк,  Вікторії Цегельнюк, Владислави Савосюк, Оксани Сусь.

                                             Василь Кибиш
                                         Віктор Сущик
                                      Владислава Савосюк
                                     Ігор Торба
                        Маргарита Шепелюк і Вікторія Цегельнюк
                                  Наталія Даниш
                                      Оксана Сусь

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*