У Любомлі атестували вчителів (ФОТО)

13.04.2019 / Новини

3-го та 5-го квітня, згідно графіку, відбулась атестація педагогічних працівників комісією ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Любомльської міської ради.

Про це йдеться на сайті Любомльської ОТГ.

На засіданні розглядались матеріали роботи 40 педагогічних працівників, які в міжатестаційний період демонстрували свою педагогічну майстерність колегам на відкритих заняттях і заходах, брали участь в обговоренні актуальних освітніх проблем на засіданнях методичних об’єднань.

За результатами діяльності працівників, що атестувались, атестаційна комісія ухвалила рішення про відповідність займаним посадам сорока педагогічним працівникам та відповідно до повноважень присвоїли: педагогічне звання “Старший вчитель” вісьмом педагогам Любомльського ЗЗСО №2, Куснищанського ЗЗСО, Бірківського ЗЗСО, педагогічне звання “Вихователь-методист” двом вихвателям Куснищанського ЗДО, кваліфікаційну категорію “спеціаліст вищої категорії” сімнадцятьом педагогам та вихователям.

Відділ освіти, молоді та спорту бажає творчих злетів та дякує за плідну роботу керівникам закладів освіти та працівникам, які атестувались.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*