У любомльських закладах торгівлі та банківсько-страхової діяльності — новий режим роботи

28.03.2020 / Новини

У Любомлі в закладах торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності відтепер мають встановити позначки для клієнтів.

У  приміщенні закладів може  перебувати один відвідувач на 10 кв. метрів площі залу за умови дотримання дистанції між людьми не менше 1,5 метра.

Про це повідомляє Любомльська міськрада.

“Любомльська міська рада інформує суб’єктів бізнесу та містян, що відповідно до п. 5 (Рішення з окремих питань) протоколу №10 засідання Кабінету міністрів України від 23 березня 2020 року, суб’єкти господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності мають запровадити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торгівельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менш як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок”, – йдеться в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*