У Любомльській ОТГ закликають до обговорення стратегії розвитку громади

17.09.2019 / Новини

Проект документу розміщений на офіційному сайті самоврядного органу.

«Під час розробки Стратегії ми всіляко намагалися залучити якомога більше мешканців, адже розуміємо, що пріоритети розвитку має розділяти та підтримувати уся громада. Кожен мешканець повинен відчути та зрозуміти свою участь та відповідальність у процесах планування, щоб в подальшому ми спільно могли працювати над реалізацією наших планів, — йдеться у вступному слові міського голови Романа Ющука.

— Я радий тому, що завдяки співпраці з високваліфікованими фахівціями з Волинського Центру Розвитку Місцевого Самоврядування (програма «U-LEAD з Європою») ми разом визначили дуже важливий органічний напрямок розвитку громади – це ініціативні громадяни, конкурентоспроможна економіка, безпечне середовище, якісні та доступні освітні, медичні, соціальні та адміністративні послуги».

Стратегія розвитку громади складається з низки конкретних проектів, спрямованих на досягнення операційних цілей, визначених стратегічними пріоритетами. У міськраді сподіваються що вона дасть поштовх усьому наявному потенціалу міста та сіл громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*