У Любомльській ОТГ відбувся вокальний конкурс «Срібні дзвіночки»: хто переміг (ФОТО)

16.01.2020 / Новини

У середу, 15 січня у маленькому, але затишному актовому залі Любомльського міського будинку школяра було досить людно, адже сюди за звання переможців першого етапу конкурсу української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки» приїхали поборотися юні виконавці з різних куточків громади.

Мета заходу — відродження та популяризація української патріотичної пісні, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті. Проводиться він у трьох вікових категоріях: молодшій (6-10 років), середній (11-14 років), старшій (15-18 років).

Більш ніж на годину актовий зал наповнився дзвінкоголоссям юних солістів, які старалися проявити себе у чистоті інтонування, володінні навичками вокального мистецтва, розкритті патріотичної тематики, емоційності виступу, сценічній культурі. Шістнадцять вокальних номерів різних музичних стилів і напрямків — і кожен з них по-своєму цікавий та індивідуальний.

Відтак, членів журі — завідуючу  КП «Методичний центр міської ради» Валентину Микитюк, методиста цієї ж установи Юлію Зінчук, директора будинку школяра Світлану Шваліковську і керівника зразкового духового  оркестру при Любомльській гімназії Олександра Шоцького чекав непростий вибір.

Та все ж у кожному конкурсі є хтось сильніший. Отож, у молодшій віковій групі треті місця зайняли: Тетяна Шишук (ЗЗСО № 3) і Мар’яна Франчук (будинок школяра), другі — Іван Смолинець (гімназія) і Кирил Шафран (будинок школяра), перше — Ярослав Хомич (ЗЗСО № 2).

У середній віковій групі члени журі переможця не визначали, другі місця посіли: Ольга Мариньоха (Бірківський ЗЗСО), Анастасія Оніщук (ЗЗСО № 2) і Юрій Бабаць (будинок школяра); треті — Уляна Шлапа (Куснищанський ЗЗСО) та Анастасія Шалапута (гімназія).

У старшій віковій групі третє місце присудили Дарині Лонюк (ЗЗСО № 2), друге — Вікторії Іваніщук (ЗЗСО № 3), перше — Владиславі Савосюк (будинок школяра). Саме вона, а також Ярослав Хомич представлятимуть Любомльську ОТГ на аналогічному обласному конкурсі.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*