У Куснищах з нагоди Дня працівників сільського господарства організували турнір з міні-футболу

20.11.2017 / Новини, Спорт

В селі Куснища в неділю, 19-го листопада, у спортивному залі місцевої школи відбувся турнір з міні-футболу присвячений Дню працівників сільського господарства.

«Участь у турнірі взяли п’ять команд: місцеві «Зміна» і «Ветеран», СК «Літос»(Згорани), ТМО (Любомль) і Головне, — розповідає один із організаторів та учасників заходу, місцевий спортивний активіст Віктор Мишак.— Під час урочистого відкриття учасників з Днем працівників сільського господарства привітав голова СГПП «Куснища» Дмитро Дем’янчук. Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять колишнього керівника цього сільгосппідприємства Михайла Андрійовича Дем’янчука, який зробив вагомий внесок в розвиток села».

Турнір відбувався за коловою системою. У кожній грі, а їх було десять, вирувала запекла боротьба і тільки в заключному поєдинку визначився переможець та призери.

За підсумками змагань переможцем стала команда «Зміна» (Куснища), яка набрала 10 очок, друге місце посів СК «Літос» (9 очок), третє — «Ветеран» (7 очок), четверте — ТМО (3 очка), п’яте — команда Головне, яка, нажаль, не здобула жодного залікового очка.

Після змагань усі команди були нагородженні грамотами і сувенірними вазами.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*