У Головненській ОТГ привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

12.11.2019 / Новини

У неділю, 10 листопада, в будинку культури селища Головне відбулися заходи, приурочені до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Про це повідомляє Центр КДСТ Головненської ОТГ.

З вітальним словом до працівників культури Головненської громади звернувся селищний голова Микола Демедюк, який зазначив, що українські національні культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків має стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

За багаторічну сумлінну працю, активну культурно-мистецьку діяльність, вагомий внесок у розвиток культури Головненської громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва подяками Головненської селищної ради було нагороджено Світлану Кузьмич – завідувачку клубу села Скрипиця; Надію Пикалюк – завідувачку клубу села Черемошна Воля та Наталію Маркевич – завідувачку бібліотекою села Нудиже.

Урочисту атмосферу свята створили гості, а саме ветерани культури Любомльського району – Климовичі Вячеслав Іванович та Лідія Андріївна.

“Впродовж всього свята працівникам культури бажали миру, добробуту, благополуччя, невичерпних творчих сил, натхнення в навчанні дітей заради процвітаючого майбутнього української держави, бо саме завдяки культурі відбувається виховання патріотично свідомої людини, яка знає свою історію, пам’ятає та зберігає українські народні звичаї, обряди, любить рідну мову та Батьківщину”, – йдеться в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*