У гімназії Любомля звітував оркестр (ФОТО)

15.02.2018 / Новини

У четвер, 15-го лютого відбувся звіт зразкового духового оркестру Будинку школяра, який діє при Любомльській районній гімназії.

Звання “зразкового” було присвоєно ще у 2013 році, а цьогоріч колектив підтверджував його.

У кожному виступі юних музикантів і солістів відчувалася любов до мистецтва, багатогранність та щедрість душі.

Гарний настрій глядачам дарували юні музиканти Єва Латковська, Діана Клекоцюк, Дмитро Шмальонов, Володимир Цвид, Дмитро Громик, Віталій Дудар, а також учасники ансамблю духовних інструментів.

Чудовим співом зачаровували учасники вокального гуртка «Перлинка», а також вокалісти Владислава Савосюк, Андрій Ковальський, Мирослава і Юрій Бабаць.

Владислава Савосюк

Андрій Ковальський

Діана Клекоцюк

Дмитро Шмальонов та Володимир Цвид

Єва Латковська

Гурток “Перлинка”

Нині оркестр об’єднує понад 20 дітей віком від 8-ми до 17-ти років, духовно близьких, які завойовують любов глядача своїм стилем та якістю виконання різноманітних творів. Репертуар колективу постійно поповнюється новими творами.

Вихованці емоційно і цілісно відчувають ансамблеве та оркестрове звучання, досягли гарної техніки гри і регулярно виступають з концертами.

Велика заслуга у цьому керівника оркестру — Олександра Шоцького, якого під час заходу було нагороджено відзнаками райдержадміністрації, районної і міських рад, відділу освіти.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*