У дитсадку Шацька гасили “пожежу” (ФОТО)

09.11.2018 / Новини

У середу, 7-го листопада було проведено тактико-спеціальні навчання з ліквідації наслідків аварії на тепломережі Шацького ДНЗ №1.

Навчання провели під керівництвом завідувача сектору оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Наталії Борсук та начальника Шацького РС УДСНС у Волинській області, підполковника Анатолія Пінкевича, – інформує сайт Шацької РДА.

У заході також взяли участь начальник КП “Будинкоуправління” Іван Коваль, відповідальна за цивільний захист Шацького дошкільного навчального закладу №1 Оксана Горова, лікар загальної практики сімейної медицини КНП “Шацька районна лікарня Шацької районної ради” Алла Курчак.

Під час навчань опрацьовано оперативне реагування на можливі надзвичайні ситуації та події, характерні для осінньо-зимового періоду за участю підпорядкованих та відповідних аварійно-відновлювальних бригад району з елементами практичного відпрацювання дій на об’єкті паливно-енергетичного комплексу.

Уточнено взаємодію з районними службами цивільного захисту і відомчими диспетчерськими службами для забезпечення своєчасного реагування при виникненні аварій, інших надзвичайних подій характерних для осінньо-зимового періоду.

Відпрацьовано порядок інформування органів влади, підприємств, установ, організацій та населення про ускладнення гідрометеорологічної обстановки та прогноз її розвитку.

Уточнено наявні матеріальні резерви, в тому числі паливно-мастильні матеріали, для використання їх під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Під час навчання проведено інструктажі з техніки безпеки та поведінки в екстремальних умовах.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*