У Чемпіонаті України з триатлону змагатимуться учасники АТО

20.08.2018 / Новини, Спорт

Шість учасників АТО з Ковеля, Луцька, Києва та Рівненської області братимуть участь у Чемпіонаті України з крос-триатлону (спринт) “Polissia Challenge Cup”.

Захід відбудеться цієї неділі, 26 серпня на Волинському Поліссі.

До слова, для учасників бойових дій участь у змаганнях – абсолютно безплатна. Той учасник АТО, який найкраще подолає дистанцію, отримає не лише медаль за участь, а й спеціальний кубок спортсмена-військовослужбовця.

Також нагородять кубком одного “ветерана спорту” (серед спортсменів віком понад 50 років), який найшвидше фінішує серед колег своєї вікової категорії.

Варто зазначити, що змагатимуться за призовий фонд не лише аматори, яких зареєструвалося понад 80, а й професійні спортсмени за звання чемпіона з крос-триатлону (спринт).

Чоловік та жінка, які першими прибіжать до фінішу Чемпіонату України з крос-триатлону “Polissia Challenge Cup” – отримають по 20 тисяч гривень, “срібні” призери – по 15 тисяч гривень, а “бронзові” – по 10 тисяч гривень. Для кожного учасника, який подолає усю дистанцію і дістанеться фінішу, чекає медаль та сертифікатом учасника.

Загальний призовий фонд сягає 90 тисяч гривень.

Жителів Турійського та Старовижівського районів запрошують підтримати спортсменів. Старт – з озера Сомин, на турійщині, а фінішуватиме перший переможець орієнтовно біля 11-ї години у селі Смідин, Старовижівського району.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*