У автобусі “Нововолинськ-Пульмо” обікрали чоловіка

01.05.2018 / Новини

Учора ввечері до Турійського відділення поліції звернувся 58-річний житель міста Володимир-Волинський із заявою про те, що під час проїзду у рейсовому автобусі зникла його сумка із документами та грошима.

Поліцейські цього ж дня встановили особу зловмисника та повернули викрадене власнику, – інформують у прес-службі правоохоронців.

Поліцейські з’ясували, що 30-го квітня у автобусі сполученням “Нововолинськ-Пульмо”, у заявника шляхом вільного доступу з-під крісла злодій викрав дорожню сумку із одягом, їжею, особистими документами та грошима в сумі 200 грн.

Завдяки спільним та злагодженим діям співробітників кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції та групи реагування патрульної поліції цього ж дня встановлено причетність до скоєння крадіжки 51-річного мешканця села Крать Турійського району. Викрадені речі вилучили в зловмисника та повернули власнику.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*