Твори юних літераторів Любомльщини потрапили до збірки “Слово обіймає горизонт” (ФОТО)

28.11.2018 / Новини

27-го листопада в Луцьку для переможців і лауреатів щорічного обласного заочного конкурсу “Юні літератори Волині” Волинська обласна академія наук провела “Літературну вітальню”.

Під час урочистого нагородження переможців та лауреатів відбулася презентація збірки поетичних і прозових творів “Слово обіймає горизонт”.

Нагородження відбувалось у чотирьох номінація: “Поезія”, “Проза”, “Журналістика”, “Казка”. Приємно, що серед 38 юних авторів колективної збірки є й талановиті школярки Любомля та Любомльського району.

Диплом за зайняте ІІІ-тє місце в обласному конкурсі ВО МАН у номінації “Поезія” отримала учениця 11 класу Любомльської школи № 2 Анна Прокопчук.

Диплом лауреата обласного конкурсу ВО МАН у номінації “Поезія” отримала учениця 8 класу Бірківської школи Ольга Мариньоха. Дівчатка є слухачками секції літературної творчості Любомльської філії ВО МАН, керує якою поетеса Юлія Хвас. За підготовку переможців обласного заочного конкурсу “Юні літератори Волині” вона отримала грамоту від Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Обдарованих учнів, залюблених у слово — юних поетів, прозаїків та журналістів Волині під час презентації в обласній юнацькій бібліотеці для юнацтва вітали голова Волинської організації НСПУ Ольга Ляснюк, письменниця Ніна Горик, журналістка та письменниця Валентина Штинько, поетеса Олена Пашук, заслужений вчитель України Олеся Ковальчук, директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*