Теревені. На “Ягодині” через “лівак” виник автомобільний колапс законної черги (ВІДЕО)

Від самого ранку 7-го лютого на міжнародному пункті пропуску “Ягодин” діявся автомобільний хаос. “Лівак” курсував по зустрічній смузі, незважаючи навіть на правоохоронців, що забороняли проїзд.

Близько 9 год ранку працівники поліції перегородили проїжджу частину на зустрічній смузі, аби не пропускати колону автомобілів, яка незаконно прямувала із автозаправки. За словами очевидців, два запуски транспорту через кордон при правоохоронцях дійсно відбулись належним чином. Пізніше почався бардак.

” У тих, хто стояв на заправці, вже були куплені талони в прикордонників, щоб їхати позачергово. Знайшлись й такі, що газували просто на поліцейского! Кажуть, навіть на капоті провезли одного правоохоронця, щоб швидко потрапити на митницю… Cюди треба ввести Національну гвардію і поставити через кожні десять метрів солдата з автоматом, щоб навести порядок!” – розповідають ті, хто нині простояв кілька годин в чергах на “Ягодині”.

У Любомльському відділі поліції інформацію про те, що їхнього працівника “провезли на капоті” не підтвердили. Однак зазначили, що справді чимало громадян ігнорували попередження правоохоронців та, вживаючи ненормативну лексику, продовжували намагатись здійснювати правопорушення.

Ось так вишикувався “лівак” на зустрічній смузі. Добросовісні мігранти побоюються вийти зі своїх авто й відкрито перешкоджати таким “порядкам”, бо на митниці їх пізніше спеціально “поставлять на яму”.

3gNxyqJr3-c

А ось так (на відеозаписі видно) нахабно курсує проплачений транспорт до шлагбаума. Всі виїжджають чомусь із зустрічної смуги (від автозаправки).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*