Теревені. Керівник Шацького комісаріату збив підводу на автомобілі-“титаніку”

04.11.2016 / Новини

З інсайдерської інформації журналістам “КОРДОНу” стало відомо про ДТП за участю комісара Шацького районного комісаріату Василя Матвійчука, який здійснив наїзд на гужовий транспорт з пасажиром. На щастя, ніхто не постраждав.

У четвер, 3-го листопада, близько 19:00, на дорозі “Піща – Шацьк – Любомль” біля санаторію “Лісова пісня” трапилась дорожньо-транспортна пригода: автомобіль здійснив зіткнення з підводою.

За кермом автомобіля, який рухався у сторону Піщі, був комісар Шацького районного комісаріату Василь Матвійчук. За попередньою інформацією, Матвійчук був тверезий. А от водій підводи, за словами очевидців, був напідпитку. Про це свідчить і те, що гужовий транспорт рухався посередині дороги, і, до того ж, без розпізнавальних знаків.

Цікавим залишається той факт, що автівка комісара – це так званий “лівак”, або ж “титанік” – автомобіль на іноземній реєстрації, що перетнув кордон з іншою державою законно. Після цього транспорт залишається на території іншої держави, а от по базі митників він законно повертається до себе на батьківщину. Це так звана схема “з повітря”: автівка не виїжджає, їдуть тільки документи.

Щодо цього журналісти “КОРДОНу” звернулись за офіційним коментарем до очільника Шацького відділення поліції Віталія Мархальчука, проте начальник відмовився давати будь-які коментарі без згоди керівництва з області. Коли ж журналісти телефонують у ГУ НП у Волинській області до прес-секретаря, то у відповідь чують лише те, що коментарі можна брати безпосередньо у начальника поліції Шацька.

Така ж історія з Шацьким районним військовим комісаріатом. Коментувати цю ситуацію не було кому, оскільки комісара не було на робочому місці.

1 Коментар Теревені. Керівник Шацького комісаріату збив підводу на автомобілі-“титаніку”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*