Священик з села Пульмо дбає про духовний розвиток підростаючого покоління

15.07.2016 / Новини

 Юні прихожани Свято-Миколаївського храму зі словами вдячності говорять про свого наставника.

Про це пише Шацький край.

“Ми любимо Вас за доброту і щирість, за теплі та розрадливі слова, тож хай Господь пошле Вам з неба милість, Пречиста Діва хай в житті допомога”.

З такими словами звертаю­ться до настоятеля Свято-Миколаївського храму села Пульмо протоієрея Олександра Черевка наймолодші прихожани, дякуючи за уроки добра, мило­сердя, за любов, яку Він дарує кожному.

Жодна шкільна урочистість не обходиться без Божого благословення священика.

Двері школи та дитячого са­дочка завжди відчинені для на­шого духовного наставника. Маленькі випускники разом з батьками та працівниками закладу помолилися в храмі.

 

Дбає духовний наставник і про корисне дозвілля підростаючого покоління. Разом із духовним наставником діти побували на прикордонній заставі в селищі Грабове. Крім того зі священиком їздили до озера Світязь і там активно відпочивали.

А нещодавно юні парафіяни нашого храму зустрічалися зі своїми ровесниками-прихожанами Свято-Георгіївського храму у селищі міського типу Голоби та однолітками Свято-Іллінського храму селища Борочиче. Всі разом помолилися в нашій церкві, відвідали Світязький Петро-Павлівський монастир.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*