Справу щодо збитого насмерть сироти на “Ягодині” хочуть “зам’яти”, – інсайдер

26.10.2016 / Новини

У редакцію “КОРДОНу” зателефонував, за його словами, один із очевидців дорожньо-транспортної пригоди поблизу міжнародного пункту пропуску “Ягодин”. Чоловік каже, що на власні очі бачив, як збили пішохода, але інформація подана з вуст поліції чомусь дещо відрізняється від того, що сталось насправді.

Нагадаємо, у вівторок, 25-го жовтня, водій автівки “Nissan Primaster”, рухаючись в напрямку міжнародного автомобільного пропуску “Ягодин”, у районі АЗС “WOG”  здійснив наїзд на молодика (1990 р.н.), який, за версією зібраною поліцією, ішов проїжджою частиною дороги. Пішохід помер на місці від отриманих травм. Дорожньо-транспортна подія трапилась о 22 год. 20 хв.

“Цей 26-річний хлопець був сиротою. Він навчався в Головненській спеціальній школі-інтернаті. Потім жив і підробляв всюди, де доля давала можливість. Тієї ночі він працював “будильником”: будив водіїв фур, що стояли в черзі, аби ті під’їжджали вперед. Під час одного з таких візитів  до вантажівки, його не помітив водій, що рухався по сусідній смузі, й збив. Ніхто на проїжджу частину під колеса не вистрибував. Більше того, зачепивши загиблого на капот авто, зловмисник протягнув його 50 метрів. Далі  тіло злетіло під задні колеса однієї із фур”, – розповів нам чоловік, що не потерпить того, аби за смерть хлопця-сироти ніхто не відповів чи понесли відповідальність “підставні” особи.

Водій втік, продовжив інсайдер, а потім пішки через годину сам прийшов на місце події здаватися поліції (авто в той час стояло десь в лісі). Більше того, цей транспортний засіб не його власність. Тобто, більше всього, прислали підставну особу.

“Ми запитали в поліцейських, чи вони взяли хоч відбитки пальців із керма авто, що наїхало на хлопця, та того, хто прийшов здаватися. Мовляв, у нього був такий шок, що він поїхав далі, а тепер прийшов пішки (лишивши своє авто) невідомо звідки. Правоохоронці відповіли нам, що відбитки не брали й щоб ми не лізли не в нашу справу. Бо вони роблять так, як треба”, – додав інсайдер.

Чоловік, який зателефонував журналістам, запевнив, що просто так ніхто про цю справу не забуде, навіть, якщо в загиблого не було рідних, лише один брат.

Панахида за загиблим відбудеться завтра о 12 год в Свято-Георгіївському храмі міста Любомль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*