Школярі влаштували пекельне цькування 11-річній дитині

12.12.2017 / Новини

У Мелітополі, що в Запорізькій області, в одній зі шкіл між учнями стався конфлікт, який вкотре шокував Україну – цього разу школярі погрозами смерті змушували 6-класницю платити по 10 гривень щодня.

Як повідомляє ТСН, потерпіла Діана Гладкова стала жертвою старшої на два роки подруги, з якою посварилася близько півроку тому.

“Ми спочатку просто посварилися – ну, звичайна сварка. Потім вони почали мені дзвонити, погрожувати, що ти є винною гроші, почали сварити матом. Боюся, що вони мене можуть зачепити. Можуть сказати: дай гроші, чого ти нам гроші не принесла”, – зазначає дівчина.

У підсумку мати молодшої школярки організувала запис телефонної розмови, під час якої її дитині наказували щодня приносити по 10 гривень протягом тижня та віддавати без жодних запитань відомій їй особі – “Немає грошей – немає тебе!”

У зв’язку із ситуацією, що склалася, батьки Діани звернулися до батьків дітей, які разом із колишньою подругою влаштували цькування: дехто з них вибачився, але рідня головної винуватиці досі цього не зробила.

“Конфлікт був, але це було одноразове непорозуміння. Діти отримали догану, з ними було проведено бесіду. Але те, що було написано “систематично”, “створила банду” та постійно погрожує її родина – ось за мати Діани  відповість”, – підкреслила мати головної винуватиці Олена Дівульська.

Щодо навчального закладу, де навчаються дівчата, то класний керівник Діани заявив, що ситуацію намагатимуться владнати всередині класу, але на найближчій класній годині ця проблема обговорюватиметься “не як здирництво, а як вийти з цієї ситуації з точки зору виховної частини”.

До слова, батьки Діани з відповідною заявою звернулися і до поліції, однак, як зясувалося, правоохоронці ще досі не зареєстрували у реєстрі, і він уесь цей час перебував на розгляді співробітників ювенальної превенції.

Відтак, мама дівчинки написала скаргу на бездіяльність працівників поліції, а ситуацію в навчальному закладі мають перевірити також у департаменті освіти.

Крім того, поки не вирішиться ситуація, Дана до школи не ходитиме.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*