Шацьким дорожникам не вистачає пального

13.02.2017 / Новини

На оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації говорили про стан доріг у зимовий період і роботу дорожньої служби в цьому контексті.

Про це пише “Район.Шацьк”.

Жителі району нарікають на роботу дорожньої служби: невчасно та неякісно почищені дороги, вулиці, тротуари тощо. На це представник дорожньої служби Олександр Бакун відповів, що працівники займаються очищенням від снігу тільки центральних вулиць. А ще реалії такі, що немає фінансів на заправку спецтехніки пальним, а працівники відмовляються виходити на роботу (є заборгованість по заробітній платі за 2016 рік).

«Надія тільки на районну та місцеву владу. Допомагайте нам, вступайте в дольову участь по закупці палива. Іншого виходу я не бачу», – сказав він.

А ще визнав, що дорожники спрацювали погано з ліквідації наслідків останніх снігопадів.

Почувши від Олександра Бакуна, скільки інші райони виділяють коштів на ці цілі, Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, попросив його скласти приблизний план-кошторис і для Шацького району. «Можна вирахувати, скільки потрібно грошей на подолання однієї зимової стихії в районі. Тоді і складеться орієнтовна картина по коштах на всю зиму», – сказав головуючий.

Олександр Бакун пообіцяв це зробити.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*