Шацьким атовцям радять скористатися пільгами, які гарантує їм соціальна картка

23.10.2017 / Новини

Учасників АТО Шацького району запрошують оформити соціальну картку, яка дає можливість одержати юридичну, медичну чи психологічну допомогу, а також отримати знижку та послуги у партнерів Всеукраїнського об’єднання учасників АТО “Українці-Разом!”

Про це інформує сторінка громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook.

Нагадаємо, ця картка дозволить учасникам бойових дій отримувати безоплатні правові та юридичні консультації, безкоштовне обстеження та медичні послуги, психологічну допомогу, знижки на покупки у торговельних мережах України, а також гарантуватиме їм участь в освітніх та оздоровчих програмах.

Картку зможуть отримати всі учасники АТО та члени їх родин по всій Україні. Головна умова — мати офіційний статус учасника АТО (учасник бойових дій, інвалід війни або інші особи, за наявності документа, який підтверджує безпосередню участь в АТО, виданий не раніше 2014 року), члена сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції.

Для отримання картки необхідно самостійно заповнити заявку на сайті www.ukrazom.org. або звернутися безпосередньо до Шацького бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою:смт Шацьк, вул. 50-років Перемоги, 16, тел. (03355) 2-08-47, Skype: Шацьке бюро правової допомоги.

Для того, щоб отримати картку, необхідно заповнити анкету.

Для ідентифікації вас як учасника бойових дій або іншої пільгової категорії вам потрібно буде ввести номер посвідчення учасника бойових дій або іншого документу, який підтверджує ваше право на отримання соціальної картки.

Для уникнення дублювання введіть ваш індивідуальній податковий номер (ІПН) у відповідне поле.

Уважно заповніть поля прізвище, ім’я та по-батькові. Заповнюйте їх українською мовою та без помилок.

Заявки з помилками відправлятись на друк карток не будуть.

Введіть номер свого мобільного телефону для зв’язку з вами.

Вкажіть область та район, де б ви хотіли отримати картку. Це може бути місце вашого проживання в даний час, а не місце реєстрації. Ви також можете отримати картку у центральному офісі у місті Києві. Для цього виберіть в полі “Область” та “Район” – “Отримаю в київському офісі”.

Після заповнення усіх полей анкети натисніть жовту кнопку “зберегти реєстраційні дані”. Якщо всі дані заповнені коректно, ваша картка відправиться на друк, а потім буде передана регіональному представникові.

Цей процес може зайняти від двох тижнів до місяця чи більше.

Ви можете перевіряти стадію, на якій знаходиться ваша картка, а також отримати контактну інформацію регіонального представника на головной сторінці сайту.
https://kartka.ukrazom.org/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*