Шацький “Торнадо” відзвітувався про успіхи за місяць

29.11.2017 / Новини, Спорт

Вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» у листопаді взяли участь у Міжнародних турнірах з дзюдо у Республіках Польщі, Білорусі та у двох змагання в Луцьку.

Про це йдеться на сайті райдержадміністрації.

Чергову перемогу здобули юні спортсмени Шацького спортивного клубу “Торнадо” у Республіці Польща – 4 листопада відбувся lV Міжнародний турнір із дзюдо м. Варшава. Участь в якому брало понад 600 учасників з різних країн, зокрема: Польща, Украіна, Білорусія, Грузія, Латвія, Литва, Естонія та Словакія. В тому числі, взяли участь 6 вихованців Щацького спортивного клубу “ТОРНАДО”.

Юні дзюдоїсти у запеклих сутичках в черговий раз здобули призові місця, а саме:

II місце – Аня Самолюк, Назар Горніч, Кіра Трофімук.

III місце – Назар Самолюк, Назар Миселюк.

Вихованці місцевого спортивного клубу у супроводі тренера Ігоря Самолюка відвідали видатні місця Варшави. Діти отримали багато приємних вражень та позитивних емоцій від захопливої подорожі.

Крім того, з 2-го по 5-те листопада 2017 року в м. Кобрин, на базі Комплексної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) Кобринського району відбувся XV Міжнародний турнір «Наши Истоки – 2017» пам’яті І.Данилюка із дзюдо серед юнаків 2001-2002, 2003-2004 та дівчат 2003-2004, 2004-2005 р.н.

У змаганнях взяли участь збірні команди спортивних шкіл Білорусі, України, Латвії, Польщі. На цьому турнірі також взяла участь команда Шацького спортивного клубу «Торнадо».

Після закінчення змагань відбувся тренувальний збір, в якому взяли участь всі команди.

Наші дзюдоїсти не тільки добре попрацювали на змаганнях та на загальних тренуваннях, але й мали можливість за декілька днів перебування на білоруській землі відпочити та відвідати кращі місця цього міста.

Готували спортсменів до змагань тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман та Ігор Самолюки, Олексій Писачук.

18 листопада 2017 року, в черговий раз спортсмени Шацького спортивного клубу “Торнадо” взяли участь у двох змаганнях, що проходили в обласному центрі.

Перші змагання Відкритої командної першості Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з дзюдо відбулися на базі обласної ДЮСШ.

Ці змагання були командними, всього взяли участь 4 команди старшої вікової групи 2006-2007 р.н. та 8 команд молодшої вікової групи 2008-2009 р.н.

Від Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь команди двох вікових груп 2006-2007 та 2008-20099 р.н.

Команду старшої вікової групи 2006-2007 р.н. представляли: Єлісей Мадрімов, Назар Горніч (с.Голядин), Микола і Богдан Поліщуки (с.Світязь), Анна Самолюк, Артем Оксюта, Ілля Червяк.

Команду молодшої вікової групи 2008-2009 р.н. представляли: Іван Куява, Тарас Полінкевич, Назар Миселюк, Микола Мадрімов, Назар Самолюк, Віктор Гуж, Радіон Найда.

Згідно результатів проведених сутичок старша вікова група зайняла – перше місце, а молодша вікова група – друге місце у відкритій командній першості Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з дзюдо серед юнаків 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н.

Цього ж дня ще 4 спортсмени місцевого спортивного клубу у супроводі віце-президентів СК «Торнадо» Ігоря Самолюка та Олексія Писачука взяли участь у Відкритому турнірі з дзюдо на призи Луцького району серед юнаків та дівчат, який проходив у приміщенні ДЮСШ Луцького району. Всього взяло участь близько 200 спортсменів з різних областе, зокрема дві команди з Рівного, Львова, Волинської області, зокрема з Луцька, Ковеля, Любомля та Шацька.

У запеклих сутичках наші дзюдоїсти в черговий раз здобули перемогу і посіли такі місця:

1 місце – Роман Самолюк,

3 місце – Костянтин Цірута (с.Кошари).

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*