Шацький район відзначив 25-річний ювілей (ФОТО)

03.02.2018 / Новини

2-го лютого 2018 року, на базі Шацького лісового коледжу імені Валентина Сулька відбувся святовий концерт.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Серед присутніх: голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, поважне товариство із Республіки Польща.

Важливо, що у Кабінеті Міністрів України погодили рішення, щодо створення у Шацьку курортної зони. Тож зараз вирішують процедурні питання.

Доклали чимало зусиль і для зведення ще одного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже», який сприятиме туризму та покращенню інфраструктури. Що ж до останнього, то і тут у 2017 році зроблено перші кроки: 27 кілометрів дороги від села Старовойтове до Адамчуків вже уклали. Цьогоріч дорогу планують завершити, продовживши роботу навколо озера Світязь. Тож маємо підтвердження того, що озерний край уже розпочав шлях якісного розвитку.

– Важливо, що перші керівники району, уже тоді бачили шацький край у контексті розвитку туризму. І спрямовували свою роботу у цьому векторі. Перед нами – непрості завдання: будівництво доріг, каналізування, зведення переходу, але я певнений, що спільними зусиллями нам вдасться зробити наш район кращим, – звернувся до земляків Василь Голядинець.

Як годиться для такого свята, голови районних державних адміністрацій подарували колегам коровай, аби життя громади було щасливим та успішним. Далі ж, відзначили перших керівників району, людей, які завжди працювали на благо та якісне зростання Шацького району. Опісля офіційної частини на жителів малого краю чекав концерт із низкою музичних номерів.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*