Шацькі владці обговорили благоустрій українського поховання жертв війни та політичних репресій у Ханську (ФОТО)

24.11.2017 / Новини

22 листопада голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та його заступник Володимир Бугайчук здійснили робочий візит до Польщі.

Про це повідомляє сайт Шацької райдержадміністрації.

Шацька райдержадміністрація закріплена за впорядкування українського поховання жертв війни та політичних репресій у с.Ханськ, Влодавського повіту.

Під час огляду кладовища разом з місцевою владою Влодавського повіту керівник району відзначив, що територія українського поховання жертв війни і політичних репресій доглянута, впорядкована і знаходиться в належному стані. Питання благоустрою, а саме заміни огорожі, представники двох регіонів обговорили та узгодили з представниками польської влади. Незабаром розпочнуться роботи по встановленню нової огорожі.

Керівництво Шацького району під час робочих поїздок щоразу відвідує місце українського поховання на польському кладовищі у с.Ханськ Влодавського повіту.

«Важливо, що продовження благородної справи нашого покоління і передача відповідальності за українські могили покладена саме на нас» – зазначив голова райдержадміністрації.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*