Шацькі обранці підтримали запит щодо незаконних рубок лісу в “Гушівському хуторі”

25.04.2018 / Новини

Депутати на черговій сесії Шацької районної ради 25-го квітня підтримали запит до першого заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика щодо незаконних рубок лісу в рекреаційному пункті “Гушівський хутір”, що є заповідною зоною Шацького національного природного парку.

Відповідний запит озвучила під час сесії депутат Шацької районної ради Лідія Забродоцька,  інформує власкор “ВолиньUA”.

У ньому йдеться про виїзне засідання постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики районної ради 21 березня 2018 року в рекреаційний пункт “Гушівський хутір”, розташований на березі озера Світязь.

Під час роботи комісії було виявлено вирубку дерев сосни суцільними ділянками на шести площах та залитий на одній із них бетонний стовпчиковий фундамент (де на даний час проводиться зведення будівельної споруди).

Зі слів заявників, на відповідне звернення в місцеве відділення поліції відповіді вони досі так і не отримали. У зв’язку з цим шацькі депутати просять терміново ініціювати проведення перевірки правоохоронними та природоохоронними органами законності проведення господарської діяльності та будівництва споруд на території ПЗФ Шацького НПП.

Запит обранці підтримали практично одноголосно.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*