Шацькі лісівники – одні з лідерів Чемпіонату Волині серед команд першої ліги

29.05.2019 / Новини, Спорт

Минулої суботи відбувся дев’ятий тур Чемпіонату Волині з футболу серед команд першої ліги з участю ФК «Шацьке УДЛГ». Команда лісівників на виїзді у Камінь-Каширську з хокейним рахунком 0:6 обіграла господарів поля.

І якщо у першому таймі ФК «Камінь-Каширський» ще чинив супротив і пропустив тільки два м’ячі у свої ворота, то після перерви – наче греблю прорвало: у їх сітку залетіло ще чотири м’ячі.

Голи забили Кедик Ігор, 27, 31, 32 хв, Богута Іван, 43 хв, Засєкін Павло, 55 хв та Мартинюк Іван, 87 хв. Попередження отримав Антонюк Олександр (ФК Камінь-Каширський), – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ

Судійство здійснювали арбітр Назарій Бас та його асистенти Юрій Якимчук та Андрій Щербик. Інспектором арбітражу був Павло Ткачук.

У минулі вихідні ФК ДП «Шацьке УДЛГ» взяло гору над командою ДП «Прибузьке ЛГ» у внутрішньому чемпіонаті з футболу серед команд Волинського ОУЛМГ.

Гра відбувалася на футбольному стадіоні Шацька. Господарі тисли гостей по всьому полю упродовж цілого матчу, рахунок міг бути куди більшим, але у завершальних атаках нападникам бракувало елементарної точності або ж везіння.

Суперником шацьких лісівників у наступному турі буде команда ДП «Турійське ЛГ», яка обійшла команду ДП «Горохівське ЛМГ».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*