Шахтарі з водіями фур поскандалили та ледве не побилися біля “Ягодина”(ВІДЕО)

28.10.2016 / Відео, Новини

На міжнародній трасі Київ-Ягодин нововолинські шахтарі 27-го жовтня кілька годин блокували рух транспорту. Втомлені важкою мандрівкою із-за кордону та обурені тривалим штучним затором водії готові були розпочати бійку з активістами.

Близько трьох сотень гірників перекрили шосе в двох місцях так, щоб рух транспорту через пункт пропуску зупинився. Хоча легкові автомобілі та мотоциклісти неодноразово “проскакували” заблоковані ділянки траси узбіччям та в об’їзд грунтовими дорогами. Водії ж фур стали заручниками ситуації, простоявши після довготривалого перетину кордону ще й кілька годин у заторі через активістів.

Далекобійники, в яких нерви здали остаточно,  пішли розбиратися й скандалити із шахтарями. Жінки, що мандрували пасажирським автобусом й теж застрягли на місці протесту, нарікали на те, що винна преса та влада, які не почули гірників завчасно й не приїхали до них ще кілька годин тому. А ще, на їхню думку, працівники поліції не виконують належним чином своїх обов’язків. Мовляв, стоять собі збоку й ніби не помічають бардаку навколо.

Хоча, коли насправді водії вступили в словесну суперечку з гірниками й часом доходило до легкої шарпанини, саме правоохоронці заздалегідь запобігли можливій бійці.

Детально у відео.

 

1 Коментар Шахтарі з водіями фур поскандалили та ледве не побилися біля “Ягодина”(ВІДЕО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*