Сайт КОРДОН змінив «прописку»

22.06.2020 / Новини

Незалежний інформаційно-аналітичний ресурс «КОРДОН» відсьогодні змінює свою «прописку» і освоює новий інформаційний простір. Тепер він охоплює події з життя міст Нововолинськ і Володимир-Волинський, області, а також в цілому події в Україні та світі.

А понад 4 роки на цьому сайті можна було довідатися про актуальні новини міста Любомль і Любомльського району. Також тут можна було знайти інформацію про події у Шацькому районі.

Портал «КОРДОН» був і залишається інтерактивним майданчиком для дискусій на найрізноманітніші теми. Ресурс акумулює актуальні та оперативні новини регіону, аналітичні матеріали, публікації про політичні реалії сьогодення, статті на історико-культурну тематику.

Ми освоюємо нові інформаційні горизонти, щоб створити додаткові можливості, внести зміни у життя мешканців Нововолинська і Володимира-Волинського.

Наші новини – висвітлення місцевих подій та їх анонсів, щоб ви завжди були разом з нами у вирі суспільно-економічного, політичного та культурного життя регіону. Наші розслідування – системний та об’єктивний аналіз непростих ситуацій. Наші інтерв’ю – експертний та ексклюзивний погляд на сенсаційні факти. Наші блоги – креативний та публіцистичний підхід до актуальних проблем.

Читайте, дивіться, долучайтесь, співпрацюйте з нами!

Наша електронна пошта для співпраці залишається незмінною: kordon.in.ua@gmail.com.

Наша facebook-сторінка Кордон.

Це сайт для свідомих людей, які завжди прагнуть знати більше та щодня хочуть бути в епіцентрі найважливіших подій.

2 Коментарів Сайт КОРДОН змінив «прописку»

  1. Якщо хочете мати більше читачів, то не називайтесь тоді “Кордоном”! Нововолинськ тут при чому…?

  2. Постмодерацією комментарів займаються тільки ті інтернет-ресурси, які бояться почути правду! Беріть приклад з “Волинських новин”!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*