Сапожніков повернувся до роботи і прокоментував свою хворобу.ВІДЕО

03.07.2020 / Відео, Новини

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков одужав та вже повернуся до роботи. 

Віктор Сапожніков записав відеозвернення, в якому спростував чутки про своюв хворобу і розповів, що насправді відбувалося.

“На жаль, був випадок проблеми з серцем, потім з’явилися деякі інші речі, зараз все позаду, все нормально. Почуваю себе добре, дякую лікарям”, – зазначив міський голова.

“Своїм ворогам кажу: не дочекаєтеся. Це мені нагадало 2016 рік, коли дехто мене навіть ховати пробував. Не вдасться!”, – заявив він.

Окрім того, Сапожніков подякував усім за підтримку, добрі слова та молитви за його здоров’я. Зауважив він і про свої здобутки на посаді мера, і про нових кандидатів на це крісло.

Нагадаємо: раніше повідомляли про те, що у Віктора Сапожнікова, окрім проблем із серцем, діагностували й коронавірус. 

1 Коментар Сапожніков повернувся до роботи і прокоментував свою хворобу.ВІДЕО

  1. На початку останніх двох його каденцій, у процесі передвиборчої кампанії, товариш В.Сапожніков незмінно обіцяв омолодження своєї підстаркуватої совдепівської команди. Проте, якщо й щось відбувалося у цьому плані, то мер брав собі у камарилью людей за ознакою особистої відданості та готовності претендентів служити і бути вірними до скону.
    Я вже неодноразово писав, що як тільки міський голова вийшовши з обл. лікарні заявить: “Не діждетесь!” – то буде вшосте балотуватися на улюблену посаду. Так і вийшло.
    Проте, це вже було. Після того, як його у позі здихаючого лебедя, возили на колясочці по реанімації в НВ ЦМЛ, не так вже й давно. Отже, якщо пройшло тоді – має бути успіх і нині – подумав собі міський голова. Але, скажу я вам, не все так просто – вигляд у голови, м’яко кажучи, залишає бажати набагато кращого. І якість мови вже не та…
    Якщо ви, В.Б., дякували тим хто молився за вас і таким чином залишилися при житті – то це точно мені. Тому, хто благав Бога двічі на день, за вас і ваш дорогоцінний добробут. Я не ворог, але вважаюся таким у очах вашої команди бо судився з усіма вами – натхненниками і організаторами сапожніковсько-комуністичної, майже 30-річною давнини, окупації Нововолинська. Гай-гай, Вікторе Борисовичу! Все найгірше, у вас як вбачається – після вашого публічного з’явлення, ще тільки попереду. А я вже був подумав… Проте, бажаю доброго здоров’я і довгих років життя. Та, все ж, потрібно йти з пляжу геть, і не гнівити Бога. Його терпіння не безмежне…

    1 Відповісти1 година тому

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*