Самогубство, крадіжки, насильство: оперативна ситуація на Любомльщині за останній тиждень

17.06.2020 / Новини

Минулого тижня повісився 57-річний любомльчанин, який неодноразово попереджав, що має намір покінчити із собою. 

У період з 8 по 15 червня до Любомльського відділу поліції надійшло 85 звернень громадян. З них 47 розглянули у відповідності Закону України «Про звернення громадян», по 10 фактах відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – інформують “КОРДОНу” правоохоронці.

З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень: 4 факти —  господарчі злочини, 3 факти — нанесення тілесних ушкоджень,  самогубство, 2 крадіжки.

Так у Любомлі вкоротив собі віку 57-річний місцевий житель. Напередодні чоловік неодноразово говорив своїм родичам, що не хоче жити та щось зробить, аби покінчити із собою.

Що саме підштовхнуло його до фатального кроку і змусило полізти у петлю, наразі невідомо. При огляді трупа інших тілесних ушкоджень, окрім тих, що свідчили б про самогубство, виявлено не було. Ведеться розслідування.

Минулого тижня поліцейські також зафіксували 9 випадків  перебування  осіб у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль.

Окрім того, семеро громадян палили тютюнові вироби у заборонених для цього місцях та 12 осіб здійснили завідомо  неправдиві виклики спеціальних служб. Задокументовано й по одному випадку вчинення насильства в сім’ї та дрібного хуліганства.

Нагадаємо, за останній тиждень на Любомльщині зафіксували 195 порушень правил дорожнього руху. За цей період на дорогах району трапилась дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. Правоохоронці зафіксували також 4 факти керування  транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 81).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*