Розповіли про основні екологічні проблеми Волині

13.09.2017 / Новини

Основними екологічними проблемами на Волині є накопичення відходів, всихання лісів, недотримання режиму природоохоронних територій.

Про це розповів начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук взяв участь у засіданні круглого столу Всеукраїнської екологічної ліги «Екологічні проблеми Волинської області та шляхи їх розв’язання на засадах збалансованого (сталого) розвитку», – повідомили у прес- службі Держекоінспекції.

Окрім того, за вісім місяців 2017 року працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області провели 1 454 перевірки.

За результатами перевірок складено 984 протоколи про адміністративні порушення. До адміністративної відповідальності притягнуто 750 посадових осіб та окремих громадян. Загальна сума штрафів складає 120 тисяч гривень.

У правоохоронні органи передано три справи. За результатами перевірок інспекцією виставлено претензій на відшкодування збитків, завданих навколишньому природному середовищу в сумі 3 мільйони 653,7 тисяч гривень. Стягнуто 925 тисяч гривень. У чотирьох випадках було прийнято рішення про тимчасову заборону діяльності суб’єктів господарювання.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*