Рівненська ОТГ отримала у подарунок пасажирський автобус від Генконсульства Польщі (ФОТО)

05.12.2019 / Новини

Генеральне Консульство Республіки Польща передало для Рівненської громади подарунок – пасажирський 17-місний автобус MERCEDES-BENZ SPRINTER, 2010 року випуску.

 Рівненська сільська рада отримала цей транспортний засіб завдяки реалізації проекту під назвою «Підтримка адміністративної реформи в Україні, а також місцевого самоврядування ОТГ Рівне (Волинська область) шляхом купівлі пасажирського автобуса для потреб мешканців ОТГ», – йдеться на сайті громади.

  Оформлення реєстраційних документів та інші процедурні питання здійснювались за сприянням благодійного фонду «Фонд Юрія Гупала «Віримо в Україну».

  Невеличкою концертною програмою та традиційними хлібом-сіллю працівники культури зустріли почесних гостей.

Сільський голова Володимир Крижук отримав ключі від автомобіля, які вручив Вєслав Маріан Мазур, Генеральний Консул Консульства РП у м. Луцьк. І вони спільно з головами Волинської обласної ради Іриною Вахович, Волинської ОДА – Юрієм Погуляйком  та депутатом обласної ради Юрієм Гупалом перерізали символічну стрічку.

Враховуючи, що Рівненська ОТГ тісно співпрацює з ґмінами Республіки Польща і є учасником кількох спільних проектів, вже не вперше завітали у громаду представники комісії з питань міжнародного співробітництва Волинської обласної ради – Валерій Курстак та Алла Лісова.

 У цьому заході взяв участь і голова Любомльської РДА Олександр Устименко.

Після урочистої частини всі охочі мали змогу вперше проїхатись новеньким автобусом і оцінити його комфорт.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*