Ремонт доріг в окрузі №19: де завершують роботи та де планують у перспективі розпочати

30.05.2020 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь разом із помічниками – Борисом Карпусом, Володимиром Шаповалом, оглянули дороги округу, ремонт яких завершується. Побували вони і на місцях, де цього року планують замінити дорожнє покриття. Назвав парламентар також дорожні артерії, які у перспективі капітально ремонтуватимуть.

Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці нардепа.

Наразі завершується ремонт дороги з Нововолинська до Литовежа, межі Волині зі Львівщиною. До кінця червня уже має бути розмітка на ній. Зі слів нардепа, ще лишилося облаштувати зупинки у 8 “кишенях”.

“Спільно з органами місцевого самоврядування та обласною радою спробуємо зупинки поставити. Оголошений тендер на освітлення.

Вдячний керівнику Служби автомобільних доріг Анатолію Посполітаку за якісну співпрацю. Не секрет, що в моєму окрузі за останні роки зробили найбільше доріг.

Дорога на Іваничі — найбільш болюча точка мого округу. План такий: САП до вересня робить ПКД на ремонт траси з Нововолинська до Іванич. Потім можна проводити тендер й сам ремонт дороги вже цього року.

Треба укріпити “плавуни” на цьому напрямку, викласти бордюри, облаштувати зупинки, освітлення. З цього приводу наступного тижня зустрінуся із керівником Укравтодору”, – розповів Гузь.

Він зазначив, що жодних обіцянок нікому не дає, коли буде завершений ремонт окреслених напрямків, але реалізувати задуми цього року на початку наступного — шанси високі.

Спільно з головою Зарічанської ОТГ Ігорем Пальонкою і першим заступником міського голови Володимира Ярославом Матвійчуком нардеп побував на Шистівській об’їзній.

“Наші спільні зусилля — держави, області, САП – на початку червня підписати угоду, щоб повністю зробити Шистівську об’їзну. У планах є дорога до повороту на Любомль і Ковель. Це будуть два основні автошляхи на перспективу в моєму окрузі й далі йдемо на міжсільські дороги”, – поділився планами нардеп.

Він нагадав, що три роки тому підписали угоду з Польщею на ремонт дороги від Устилуга до Володимира, протяжністю 13 км: “Є всі шанси цього року ці 13 км зробити”.

Оглянув парламентар і об’їзну навколо Устилуга, яку теж нещодавно зробили “з нуля”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*