П’ятеро волинян з нардепом перепливли озеро Люб’язь. ФОТО

16.09.2018 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь разом із п’ятьма сміливцями сьогодні, 16 вересня, перепливли озеро Люб’язь, що на Любешівщині.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Компанію парламентарю склали житель села Смідин Дмитро Хом’як, лучанин Михайло Масягін та Дмитро Гарматюк, житель смт Любешів Андрій Ковальчук та любомльчанин Олександр Цвид.

Ігор Гузь зазначив: «Ми, як завжди, пропагуємо здоровий спосіб життя. І всередині вересня вирішили перепливсти озеро Люб’язь. Чим воно цікаве – через нього протікає річка Прип’ять і тому водойма досить прохолодна. Вести здоровий спосіб життя і займатися спортом – це правильно».

Житель Смідина – Дмитро Хом’як вперше брав участь у подібному запливі. Втім, цьогоріч став учасником змагань з триатлону, що відбулися вдруге на Волинському Поліссі «Polissia Challenge Cup», ініційованих депутатом. «Багато емоцій, дуже радий бачити усіх учасників і тих, хто підтримує, всім дякую», – сказав Дмитро.

Житель смт Любешів Андрій Ковальчук уже двічі був учасником змагань з триатлону та брав участь у спільних запливах з Ігорем Гузем додав: «Після того, як береш якийсь черговий бар’єр, то виникає певна залежність, хочеться більше і більше. Приємно, що зібралася усталена команда. Будьте сміливими і приєднуйтеся до нас».

До слова, дистанцію у майже 2,5 кілометра подолали сміливці за 53 хвилини. 

Пливемо через озеро Люб‘язь!

Posted by Ігор Гузь on Sunday, 16 September 2018

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*